OMNi BiOTiC OMNi-BiOTiC® 6, 60 g
Virvoitus suolistolle
Ominaisuudet ja edut
- Jauheena
- Tarjoaa tasapainoa
- Erittäin aktiivisilla lyijykannoilla
-
Vegaaninen
Tuotenro.: APG-50913, Sisältö: 60 g, EAN: 9120001435616
Kuvaus tuotteesta
Epäterveellinen ruokavalio, stressi tai lääkitys voivat todella saada bakteerikannat ylösalaisin suolistossamme. Tämä tuote kompensoi dysbiooseja kuuden luonnossa esiintyvän bakteeriviljelmän avulla ihmisen suolistossa ja helpottaa toksiinien ja jätteiden poistamista kehosta. Samaan aikaan bakteerikannat pyrkivät luomaan uusia elintärkeitä aineita kehon tasapainottamiseksi.
Suositeltu käyttö:
- Sekoita 1 mittalusikka 1-2 kertaa päivässä 125 ml: aan vettä, odota vähintään 10 minuuttia, kunnes seos aktivoituu, sekoita sitten ja juo.
- Ota ennen aamiaista ja / tai illalla juuri ennen nukkumaanmenoa.
Vinkki: Jos kärsit fruktoosi-intoleranssista, pidennä aktivointiaikaa vähintään 30 minuuttiin.
Huomautuksia:
- Ei sisällä eläinproteiineja, gluteenia, hiivaa ja laktoosia
- Sopii diabeetikoille, maitoallergioille, lapsille, raskaana oleville ja imettäville.
Merkki: | OMNi BiOTiC |
---|---|
Koostumus: | Jauhe |
Ravitsemuksen muodot: | Vegaaninen |
Tuotteiden ominaisuudet UUSI: | Vegaaninen |
Muita ravintoaineita: | Probiootit |
Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Ravintolisät tulee säilyttää lasten ulottumattomissa.
Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää.
Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää.
Ravintoarvo
Ravintoarvo | per 2 g | per 4 g | per 100 g |
---|---|---|---|
energia | 32,99 / 7,88 kj / kcal | 65,98 / 15,76 kj / kcal | 1650 / 394 kj / kcal |
rasva | 0,01 g | 0,02 g | 0,38 g |
josta tyydyttyneet rasvahapot | 0 g | 0,01 g | 0,13 g |
hiilihydraatit | 1,95 g | 3,9 g | 97,4 g |
josta sokeri | 0,01 g | 0,02 g | 0,39 g |
valkuaisaine | 0,01 g | 0,02 g | 0,39 g |
suola | 0,02 g | 0,04 g | 0,65 g |
Tuoteseloste
Tuoteseloste | per 1 g |
---|---|
6 bakteerikantaa | |
josta Idut | 1 Miljardeja |
josta Bifidobacterium animalis W53 | |
josta laktobasilus asidofilus W55 | |
josta Lactobacillus salivarius W57 | |
josta Enterococcus faecium W54 | |
josta Lactococcus lactis W58 | |
josta lactobacillus casei W56 |
Ainesosat
- Maisstärke
- maltodekstriini
- frukto-oligosakkaridi
- Bakteerikannat
- entsyymit
- amylaasi